31. januar 2017

Vindegade og Vesterbro: Se de nye lejligheder

Blandet byliv ved porten til Odenses bymidte – et klassisk hjørne blomstrer op i tidligere bildynasti i Odense.

Der hyler rundsave, vinkelslibere, arbejdes med puds, skrues og hamres, mens en hær af håndværkere er i gang fra stue til tredje sal. At det hele er klar 3. april virker næsten ikke troværdigt, men det er, hvad byggefirmaet Sandal Ejendomme lover uden at blinke eller ryste på hånden. De første indflyttere kommer allerede i marts.

Ialt 39 boliger smyger sig som sammenbyggede byhuse omkring hjørnet af Vindegade og Vesterbro, og med udsigt til begge sider – mod byen og mod sydvest – er det lyse og attraktive lejligheder, som tilbydes.

– Der er stort spænd mellem vores lejere. Fra familier på fire-fem personer til en enkelt eller to studerende. Personligt mener jeg, at det giver det bedste miljø, siger Michael Sandal, som sammen med sønnen Daniel er bygherre på Rosenbæk Byport.

Dyrest er toplejlighederne med placering i hjørnet af boligerne. Her er der panoramaudsigt til et pulserende liv og til himlen. For disse herligheders 138 kvadratmeter er prisen 15400 kr. om måneden, mens den mindste toværelses på 62 kvadratmeter koster 7200 kr. om måneden. Oveni forbrug.

Læs mere på Fyens Stiftidende her