Vi har en passion for hjem, dit hjem

Sandal Ejendomme beskæftiger sig primært med byfornyelse og nybyggeri i Odense hvor især Vesterbro har været vores fokus de sidste år. Vi arbejder ud fra tanken at vi ikke bygger noget som vi ikke selv ville bo i. Vi bestræber at opnå den højst mulige kvalitet og udtryk i vores ejendomme udvendigt som indvendigt.

Vi er stærkt hold som sammen med et tæt samarbejde af lokale entreprenører og håndværkere har opnået gode resultater. Det odenseanske Domhusgaarden står for ejendomsadministrationen af vores ca. 100 lejligheder og deres domicil centralt Odense sikre en god lokal administration for vores lejere.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til Sandal Ejendomme eller ønsker flere informationer omkring vores forskellige lejemål

Køb af ejendom

Sandal Ejendomme søger altid attraktive ejendomme. Både bolig- og erhvervsejendomme har vores interesse samt ejendomme der trænger til renovering.

Alle henvendelser vil blive behandlet diskret og professionelt.

Kontakt os her

En del af Sandal Holding ApS

Sandal Holding ApS driver en investering- og konsulentvirksomhed som beskæftiger sig i forskellige brancher med størst fokus på ejendomme og byfornyelse. Vi er altid på jagt efter spændende investeringer og start-ups som mangler rådgivning og kapital.