Moderne 2-værelses lejlighed med egen opgang

Helt nyopført kvalitetslejlighed midt i centrum på Vesterbro!

Den 75 kvadratmeter store bolig præsenterer fra første øjekast en særdeles lys og rummelig atmosfære. Denne bolig kan opfylde boligdrømmen for de fleste. Hvad end I er en lille familie med ønsket om at bo centralt, et par by- og kulturelskende seniorer, et ungt kærestepar, eller at du alene drømmer om at finde den perfekte bolig gennem studieårene.

Denne udlejningsejendom er forsynet med alle tænkelige bekvemmeligheder og moderne løsninger. Videodørtelefon, parkeringskælder, depotrum, lukket og aflåst cykelparkering og blødgøringsanlæg er blot et udsnit af de kvaliteter, du har i vente. Ejendommen er gennemtænkt og fyldt med moderne faciliteter der giver stor værdi så centralt i byen.

Den høje standard fortsætter, når du ankommer til selve lejligheden. Du kan stadig dufte, at der er tale om en splinterny lejlighed, og fra det øjeblik du tager skoene af og mærker den behagelige gulvvarme, som breder sig gennem samtlige rum, ved du, at der er gode ting i vente.

Du går direkte ind i et kombineret bryggers/entre med god garderobeplads. Der går en indvendig trappe op til resten af lejligheden, hvor du går direkte op i et lækkert og åbent køkken, som er forsynet med alt i hårde hvidevarer. Køkkenet er fra Svane, og det samme gælder det rummelige badeværelse med flot bruseniche og ekstra skabsplads. Fra køkkenet er der åben passage til opholdsarealet med spise- og sofamiljø i lyse omgivelser, og for enden kan du slå døren op til en stor dejlig terrasse, der i sommerhalvåret nærmest udgør et “ekstra rum” i boligen med masser af sol. Indretningen slutter af med at fremvise et dejligt soveværelser, der ligesom resten af boligen afspejler, at kun de bedste materialer er anvendt.

En yderst attraktiv og oplevelsesværdig kvalitetsbolig i hjertet af Odense som skal ses!

Skriv dig op til denne lejlighed

Detaljer

  • Status: Ikke ledig
  • Type: Type K
  • Leje pr./md: 9.900 kr.
  • Aconto pr./md: 600 kr.
  • Størrelse: 88 m2
  • Antal værelser: 2
  • Ejendom: Rosenbæk Passagen

Beliggenhed

Plantegning